Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2882 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
O ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΧΑΡΙΣ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Δευτέρα 12.3.2021 η Γαλλία τίμησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιντ Χάρις με την τιμητική διάκριση του Αξιωματικού του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής, μίας από τις σημαντικότερες διακρίσεις της χώρας, σε αναγνώριση «της σταθερής δέσμευσής του για την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των ΗΠΑ και της Γαλλίας, της βαθιάς φιλίας του προς τη Γαλλία, καθώς και για το εξαιρετικό έργο του για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και της ρητορικής μίσους, προσπάθειες που εκτιμούνται ιδιαίτερα στη Γαλλία».   

«Καμία άλλη χώρα σε αυτόν τον πλανήτη, εκτός από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, δεν επηρέασε τόσο την ζωή μου όσο η Γαλλία» δήλωσε ο Ντ. Χαρίς. «Εμείς στην Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή θα συνεχίσουμε να δίνουμε προτεραιότητα στη συνεργασία μας με τη Γαλλία και τους ηγέτες της για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, για τα οποία πολύ συχνά συμφωνούμε,  ορισμένες φορές διαφωνούμε, αλλά πάντα σε φιλικό πνεύμα».

Ο Γάλλος πρέσβης στις ΗΠΑ Φιλίπ Ετιέν δήλωσε ότι υπό την ηγεσία του Ντέιβιντ Χάρις η AJC έγινε ένας εβραϊκός οργανισμός «με την μεγαλύτερη επιρροή» παγκοσμίως.

Περισσότερα...
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 16 Μαρτίου 2021, δήμαρχοι απ΄ όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των Δημάρχων Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα και Ιωαννίτων, Μωυσή Ελισάφ, συναντήθηκαν διαδικτυακά για την πραγματοποίηση του πρώτου παγκόσμιου συνεδρίου Δημάρχων για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού, το οποίο διοργανώθηκε από τον Δήμο της Φρανκφούρτης και το Κίνημα Αντιμετώπισης Αντισημιτισμού (CAM). Κατά το διαδικτυακό συνέδριο συζητήθηκε το θέμα της εξάλειψης του αντισημιτισμού, των προκαταλήψεων και του μίσους από τις πόλεις τους.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο με τις εισηγήσεις των Δημάρχων Κώστα Μπακογιάννη (33:25΄), Κωνσταντίνου Ζέρβα, (3:37:20’) & Μωυσή Ελισάφ, (3:43:20’).

 
TWEET DAVID HARRIS για ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Σε ανάρτησή του στο twitter ο διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιντ Χάρις έγραψε για τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας: 

"Συμπαραστέκομαι στην #Ελλάδα, όπως έκανα τα τελευταία 30 χρόνια.

Λατρεύω την Ελλάδα ως την πηγή τόσων πολλών σχετικά με την δημοκρατική μας παράδοση, την φιλοσοφία και τον πολιτισμό.

Εκτιμώ τις σχέσεις της Ελλάδας με την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ.  

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει επαναλαμβανόμενες, απρόκλητες απειλές από την Τουρκία.

Γνωρίζω ποια πλευρά υποστηρίζω".

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae