Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 12058 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ για το ΡΑΤΣΙΣΜΟ - DURABN II PDF Εκτύπωση E-mail
Το 2001 η ταραχώδης Διάσκεψη του Ο.Η.Ε. για το ρατσισμό, που έγινε στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής, είχε καταλήξει σε ένα παραλήρημα ρατσιστικού λόγου κατά του Ισραήλ, προβάλλοντάς το ως τον κυριότερο εκφραστή σύγχρονου ρατσισμού σε σχέση με την πολιτική του προς τους Παλαιστινίους. Εκπρόσωποι εβραϊκών και άλλων μη Κυβερνητικών Οργανισμών (Μ.Κ.Ο.) παρενοχλήθηκαν, οι Ισραηλινοί κατηγορήθηκαν ως «δολοφόνοι» και οι Εβραίοι ανά τον κόσμο ως «υποστηρικτές των δολοφόνων». Ως ένδειξη διαμαρτυρίας οι αντιπροσωπείες των Η.Π.Α. και του Ισραήλ αποχώρησαν τότε από τη Διάσκεψη. Το γεγονός θεωρήθηκε πολύ σοβαρό από τον διεθνή εβραϊκό κόσμο καθώς οι αντισημιτικές και οι αντι-ισραηλινές ύβρεις –που εξυπακούεται ότι χειραγωγήθηκαν από αραβικά κράτη- περιβλήθηκαν από το κύρος του Ο.Η.Ε.
Περισσότερα...
 
Διεθνές Συνέδριο για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού PDF Εκτύπωση E-mail

Από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2009 έγινε στο Λονδίνο, διεθνές Συνέδριο με θέμα την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Διακοινοβουλευτική Σύμπραξη για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού, του Βρετανικού Κοινοβουλίου (ICCA)

Περισσότερα...
 
ΣΥΝΕΔΡΙΟ WJC στην ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 2009 PDF Εκτύπωση E-mail
 
Στη 13η Σύνοδο του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (W.J.C.), που συνήλθε στην Ιερουσαλήμ, συμμετείχαν 850 αντιπρόσωποι από 62 χώρες, καθώς και εκπρόσωποι διεθνών εβραϊκών οργανισμών.
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή νέων ανθρώπων που πλαισίωσαν τις αποστολές των διαφόρων κρατών, οι οποίοι όχι μόνον παρακολούθησαν τις εργασίες του Συνεδρίου αλλά έλαβαν πολλές φορές το λόγο στις διάφορες συζητήσεις. Τον ελληνικό εβραϊσμό εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος του Κ.Ι.Σ. κ. Άρης Φόρνης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Βίκτωρ Ελιέζερ.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 121 122 123 124 125 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae