Η παρουσίαση του βιβλίου, «Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη», των εκδόσεων Καπόν, έγινε στον εντυπωσιακό χώρο της Αγοράς Μοδιάνο, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023, παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων.

Το συλλογικό έργο, που επιμελήθηκε ο Δρ. Λέων Ναρ, περιέχει κείμενα πολιτικών, πανεπιστημιακών, επιχειρηματιών, αθλητών, θεσμικών φορέων της Θεσσαλονίκης, επιστημόνων που μοιράζονται συγκινητικές αναμνήσεις αλλά και αυθεντικές μαρτυρίες, οι οποίες σκιαγραφούν με χιούμορ και με έναν μοναδικό τρόπο «την εποχή που άφησε εποχή» και χαράκτηκε τόσο στο μυαλό όσο και στην ψυχή πολλών Θεσσαλονικέων.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Σταύρος Τζίμας. Μίλησαν για το έργο: ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. Ο Αναστάσιος Κωτσιόπουλος, ομότιμος καθηγητής Αρχιτεκτονικής Α.Π.Θ, αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Ο Άγγελος Ρέντουλας, αρχισυντάκτης του περιοδικού «Γαστρονόμος» και των γαστρονομικών Εκδόσεων της "Καθημερινής" και η Πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. Μαίρη Χατζάκου.