Το «Live streaming» του Λέοντος Α. Ναρ είναι ένα σύγχρoνο έργο, το οποίο αποτυπώνει τη βία στην οικογένεια, στην καθημερινότητα, στις ανθρώπινες σχέσεις και παρουσιάζεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη θεατρική σκηνή του Faust (από 3/2).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Καραγιάννης και παίζουν οι Βασίλης Κανελλόπουλος και Αλεξάνδρα Τσιάγκα, ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίζεται σε βίντεο.

Ένα τροχαίο δυστύχημα αλλάζει τους ρόλους και τις ισορροπίες ενός ζευγαριού φαινομενικά ευτυχισμένου, και δοκιμάζει τις κοινωνικές αξίες. Το γεγονός καταδεικνύει πώς μια κακή στιγμή μπορεί να αλλάξει τη μοίρα των ανθρώπων, ακόμη και να ξυπνήσει τα δολοφονικά τους ένστικτα.

O Λέων Α. Ναρ αναφέρει: «Το έργο σκιαγραφεί την απομόνωση των σημερινών ανθρώπων, ιδίως των νεότερων, που φτάνει συχνά ακόμη και στα άκρα. Γραμμένο πριν από την πανδημία, το Live streaming αποτυπώνει ποικίλες εκφάνσεις της βίας και αναμετράται με την ακραία λογική του συμφέροντος. Ήμασταν, αλήθεια, πάντοτε τόσο βίαιοι; Μήπως η πραγματικότητα είναι τελικά σκληρότερη από τη φαντασία; Αυτός είναι ο κόσμος του "Live Streaming"».

Συντελεστές:

Κείμενο: Λέων Α. Ναρ

Σκηνοθεσία: Αντώνης Καραγιάννης

Παίζουν: Βασίλης Κανελλόπουλος και Αλεξάνδρα Τσιάγκα

Φιλική κινηματογραφική συμμετοχή: Γιάννης Ζουγανέλης

Μουσική: Γιώργος Καζαντζής

Σκηνικά / Κοστούμια: Χρύσα Δαπόντε

Βοηθός σκηνογράφου/ Εικαστικός: Δάφνη Αθανασοπούλου

Κατασκευή σκηνικών: Νίκος Σταμπουλής

Σχεδιασμός φώτων / Χορογραφίες: Αντώνης Καραγιάννης

Γραφιστικά: Λευτέρης Παπασταύρου

Κινηματογράφηση: Θεόδωρος Τζάρτος

Φωτογράφιση: Αντώνης Ζαφειρόπουλος

Επικοινωνία/Προώθηση: Κατερίνα Γρυλλάκη

  • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πρεμιέρα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή  στις 20:00

Τιμή εισιτηρίου 15 € - φοιτητικό, ανέργων 13 €. Προπώληση εισιτηρίων εδώ

ΤΗΛ.: +30 210 3234095

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ TRAILER