Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5521 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ" | Εκτύπωση |
Από τις 21 έως τις 31 Μαΐου 2014, παρουσιάζεται στον πολυχώρο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (Κύπρου 91Α & Σικίνου 95Α), η παράσταση Παραλήπτης Άγνωστος (Address Unknown), σε σκηνοθεσία της Νάντιας Φώσκολου. 
Το έργο βασίζεται στο κλασικό διήγημα δι' αλληλογραφίας της Kathrine Kressmann Taylor, γραμμένο λίγο πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο - προφητικό κείμενο για τις απαρχές του Τρίτου Ράιχ και την άνοδο του αντισημιτισμού στη Γερμανία.
 
Λίγα λόγια για το έργο
 
Σαν Φρανσίσκο (ΗΠΑ) / Μόναχο (Γερμανία), 1932
 
Μέσα από την αλληλογραφία δύο αδελφικών φίλων, επιτυχημένων μεταναστών στην Αμερική, ο ένας εκ των οποίων αποφασίζει να επιστρέψει στη Γερμανία, το έργο αιχμαλωτίζει μια φιλία — και την ανθρωπότητα ολόκληρη — σε μια στιγμή ιστορικής μεταμόρφωσης.
Καθώς ο Χίτλερ αναρριχάται στην εξουσία, η σχέση των δύο φίλων φθίνει ανεπανόρθωτα και καταλήγει στην προδοσία.
Παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα μια κλασική ιστορία προδοσίας και εκδίκησης, δομημένη με κινηματογραφικό σασπένς, η παράσταση διερευνά το ζήτημα της προσωπικής ευθύνης σε περιόδους κρίσεων.

*Δείτε ΕΔΩ σχετικό Δελτίο Τύπου

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae