Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4683 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (EJC) δημοσιοποίησε βίντεο με το οποίο καλεί τους ψηφοφόρους των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές προβάλλοντας το μήνυμα: Η Ευρώπη – Οι ελευθερίες – Οι επιλογές!
Το βίντεο δεν αντιπροσωπεύει κανένα κόμμα, αλλά περιγράφει τις ελευθερίες που διασφαλίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις αρχές πάνω στις οποίες βασίζεται η Ε.Ε. και ζητά από τους ψηφοφόρους των 28 κρατών μελών  να μην αδιαφορήσουν για τα θέματα που άπτονται της Ε.Ε. και να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές. 
Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του EJC κ. Μοσέ Κάντορ ανέφερε: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διασφαλίσει την ειρήνη στην Ευρώπη επί 70 χρόνια. Δεν έχουμε το δικαίωμα να την καταστρέψουμε με την απάθεια μας».     
Τις επόμενες μέρες οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες για την εκλογή των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το υψηλό ποσοστό αποχής από τους Ευρωπαίους ψηφοφόρους θα έχει ως αποτέλεσμα να λάβουν αυξημένα ποσοστά τα μικρά εξτρεμιστικά και ρατσιστικά κόμματα. 
Το βίντεο, το οποίο καλεί τους πολίτες με τη ψήφο τους να συνεισφέρουν  θετικά στο μέλλον της Ευρώπης,  δημοσιοποιήθηκε στις 20.5.2014 και διανεμήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ευρώπης.   
 
Πηγή: EJC, 20 Μαΐου 2014
 
 
* ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae