Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3794 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για αντισημιτικές αναφορές σε διατριβή βουλευτού των ΑΝ.ΕΛΛ. PDF Εκτύπωση E-mail

Οι επαναλαμβανόμενες ιδέες και διατυπώσεις κατά των Εβραίων και του παγκοσμίου σιωνιστικού κινήματος, της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κας Σταυρούλας Ξουλίδου, που αποκαλύπτονται σε σχετικό δημοσίευμα, αποτελούν τη συνήθη αναπαραγωγή προκαταλήψεων και στερεοτύπων που επικράτησαν στην παγκόσμια ιστορία και προκάλεσαν διωγμούς και πογκρόμ εναντίον του εβραϊκού λαού και οδήγησαν τελικά στο Ολοκαύτωμα 6.000.000 ομοθρήσκους μας.

Το πολιτικό σύστημα  στη χώρα μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανέχεται τέτοιου είδους απόψεις που ενθαρρύνουν το μίσος και τον φανατισμό στην κοινωνία μας, στο όνομα οιασδήποτε σκοπιμότητας, διότι η σιωπή σε τέτοιου είδους φαινόμενα είναι συνενοχή. 

Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2014

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 

* Σχετικό απόσπασμα από δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, 30.11.14:

[...] ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ»
«Ο Κίσινγκερ και το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα απειλούν με γενικό αφελληνισμό το έθνος»

Αποκαλυπτικά για τις σκέψεις και τη συμπεριφορά της Σταυρούλας Ξουλίδου είναι όσα διατυπώνει σε μια περιώνυμη διατριβή της με τον τίτλο «Φιλέλληνες, Μισέλληνες, Ανθέλληνες», όπου λίγο-πολύ θεωρεί πως για όλα τα δεινά της Ελλάδας και των Ελλήνων στη σύγχρονη ιστορία μας φταίει το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα. «Ο ανθελληνισμός και ο μισελληνισμός των Άγγλων και των Αμερικάνων υπαγορεύεται από το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα», γράφει και προσθέτει: «Το κυπριακό ζήτημα π.χ. εγκαινιάζεται από τον Αγγλοεβραίο Βενιαμίν Ντισραέλι (γιο του Ισαάκ Ντ' Ισραέλι)...». Για τον Αττίλα και την τουρκική επέμβαση στο νησί βλέπει και πάλι από πίσω το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα. Όπως γράφει, έγινε υπό τις ευλογίες του Αμερικανοεβραίου υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κίσινγκερ, του Πατριάρχη του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Κινήματος, που ενέχεται και στη δικτατορία της Αθήνας».

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae