Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 6696 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ORCHESTRA MOBILE | Εκτύπωση |

«Αφιέρωμα στο Εβραϊκό Ολοκαύτωμα», με την Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, την Ορχήστρα Μobile και Χορωδία.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”

Η Human Voice, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα, παρουσιάζει το «Αφιέρωμα στο Εβραϊκό Ολοκαύτωμα», με την Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, την Ορχήστρα Μόμπιλε και Χορωδία, τη Δευτέρα 19/1/2015 και ώρα 20:30, στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”, Πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα.

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, παρουσιάζεται μία μεγάλη ανθολογία από τα ομορφότερα τραγούδια της εβραϊκής μουσικής, τραγουδισμένα σε τρεις διαλέκτους - Εβραϊκά, Σεφαραδίτικα και Γίντις.

Ένα μουσικό και ποιητικό οδοιπορικό που θα μας ταξιδέψει στην πλούσια εβραϊκή μουσική παράδοση, τραγουδισμένα μοναδικά από την διεθνούς φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Συμμετέχει η Χορωδία Μελωδοί και η Οrchestra Mobile. Μουσική Διεύθυνση: Θεόδωρος Ορφανίδης.

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος - 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

- Τicket Services, καθημερινά, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα. Τηλέφωνο - 210 7234567

- Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός', 1:30 ώρα πριν από την παράσταση (19 Ιανουαρίου 2015.)

Τηλεφωνικές κρατήσεις:

- Ηuman Voice , 698 1919818, καθημερινά 10:00 πμ - 10:00 μμ.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae