Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4908 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΜΗΝΥΜΑΤΑ για την ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ 2015 PDF Εκτύπωση E-mail
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Σήμερα 27 Ιανουαρίου 2015, συμπληρώνονται εβδομήντα χρόνια από την απελευθέρωση του Άουσβιτς. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η ανθρωπότητα τιμά διεθνώς τη μνήμη των εκατομμυρίων Εβραίων, αθώων θυμάτων της φρίκης του Ολοκαυτώματος, που εξολοθρεύτηκαν στα κρεματόρια και στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης [εδώ η συνέχεια]. 

  • "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"

Κηλίδες αιώνιας ντροπής στο χάρτη της ανθρωπότητας, τα άθλια στρατόπεδα συγκέντρωσης, καταναγκαστικής εργασίας και εξόντωσης. Μέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος η 27η Ιανουαρίου. Τα Ηνωμένα Έθνη καλούν, τη μέρα αυτή, τους λαούς του κόσμου σε περισυλλογή για την εξόντωση έξη εκατομμυρίων Εβραίων, με μόνη αιτία τη θρησκευτική τους διαφορετικότητα [εδώ η συνέχεια].

Σχετικά:

- Μήνυμα του Γ.Γ. του ΟΗΕ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae