Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2555 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΓλυκιά προσφορά από τις κυρίες της Λάρισας PDF Εκτύπωση E-mail
Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2005 οι κυρίες της Ι.Κ. Λάρισας πραγματοποίησαν, όπως κάθε χρόνο, το καθιερωμένο γλυκό κάλεσμα αγάπης και προσφοράς στο εστιατόριο "Babu" (φωτογραφία) . Με αυτή την ευγενική χειρονομία κατάφεραν να αφυπνίσουν και να δραστηριοποιήσουν πολλές κυρίες της Λάρισας που έσπευσαν να δοκιμάσουν τα γλυκά και να συνεισφέρουν με αυτόν τον τρόπο στον ευγενή σκοπό, καθώς τα χρήματα από το μπαζάρ θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σύλλογο της Λάρισας.
    Η κα Στέλλα Φελλούς, πρόεδρος της WIZO, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλες τις κυρίες, παρουσίασε την ψυχολόγο και συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης Σίλλια Μπατρακούλη που μίλησε με θέμα "Σενάρια διαχείρισης του άγχους στις σχέσεις μας με τους άλλους".
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae