Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3385 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Από τις 21 έως τις 23 Μαΐου 2015, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων  και η Ισραηλιτική Κοινότητα Ιωαννίνων συνδιοργανώνουν διεθνές επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Εβραϊκές Κοινότητες ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, 15ος – 20ος αιώνας: οικονομία, κοινωνία, πολιτική, πολιτισμός».

Η εναρκτήρια τελετή ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 21 Μαϊου 2015 με χαιρετισμούς επισήμων, μεταξύ των οποίων και του προέδρου του ΚΙΣΕ κ. Μωυσή Κωνσταντίνη. 

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Διαβάστε ΕΔΩ την ομιλία του προέδρου του ΚΙΣΕ

Σχετικά άρθρα:

-ΑΥΓΗ, 17.5.2015 άρθρο με τίτλο "Εβραϊκές κοινότητες: ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση" στο οποίο δημοσιεύεται συνέντευξη του προέδρου της Ι.Κ. Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ και της καθηγήτριας κας Λήδας Παπαστεφανάκη, μελών της επιστημονικής και οργανωτικής επιτροπής του επιστημονικού συνεδρίου.    

-Ιστοσελίδα epirus online, 22.5.2015 άρθρο σχετικά με το Επιστημονικό Συνέδριο στα Ιωάννινα. 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae