Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4719 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΩΡΑ 23.00 – ΕΡΤ 2 – ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΟΛΥΜΠΙΑ» | Εκτύπωση |

Το βραβευμένο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ντοκιμαντέρ «Ολυμπία», που δημιούργησε ο σκηνοθέτης Σταύρος Ψυλλάκης με την προτροπή του γιατρού Ιάκωβου Αντζελ, Διευθυντή Πνευμονολογικής - Ογκολογικής Κλινικής του «Θεαγένειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, προβάλλεται αύριο το βράδυ από την ΕΡΤ 2 στην εκπομπή  Τεκμήρια Ελληνισμού.

Η ιστορία της Ολυμπίας: Η Ολυμπία, στα 33 της χρόνια, μπήκε σε μία τρομακτική ισορροπία ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο, όταν, ενώ διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έμαθε ότι είχε καρκίνο στον πνεύμονα. Μπορούσαν να σωθούν και η μητέρα και το παιδί; Και αν όχι, ποιος από τους δύο είχε προτεραιότητα στη ζωή; Μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις και δυσκολίες το έμβρυο κρατήθηκε και γεννήθηκε ένα υγιέστατο μωρό, ο Παναγιώτης. Πρόκειται για ένα σπάνιο και ξεχωριστό ιατρικό περιστατικό που αποτελεί παράλληλα ύμνο στη ζωή και τη θέληση.

Διαβάστε σχετικά:

- Δείτε ΕΔΩ trailer του ντοκιμαντέρ

- Διαβάστε ΕΔΩ πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae