Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5524 επισκέπτες και 6 μέλη συνδεδεμένους

Log in"ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ" γράφει ο εκδότης του CHARLIE HEBDO ένα χρόνο μετά PDF Εκτύπωση E-mail

«Κανείς δεν απορεί όταν σκοτώνονται Εβραίοι, διότι είναι Εβραίοι», έγραψε ο εκδότης του Charlie Hebdo,  σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην αφιερωματική έκδοση του περιοδικού με αφορμή την επέτειο ενός έτους από την τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό.

«Έχουμε τόσο πολύ συνηθίσει να βλέπουμε Εβραίους να σκοτώνονται επειδή είναι Εβραίοι» έγραψε ο Ζεράρ Μπιάρντ στο κύριο άρθρο της  τελευταίας έκδοσης του περιοδικού. «Αυτό είναι λάθος και όχι μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο. Σε κάθε τρομοκρατικό χτύπημα ο εκτελεστής αποφασίζει ποιον θα στοχοποιήσει ως Εβραίο και αυτό αποδεικνύεται από τα γεγονότα της 13ης Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι. Εκείνη την ημέρα οι δήμιοι μας έδειξαν ότι είχαν αποφασίσει πως είμαστε όλοι Εβραίοι».

Στις 13 Νοεμβρίου 2015 σκοτώθηκαν περίπου 130 άνθρωποι κατά τη διάρκεια συντονισμένων τρομοκρατικών επιθέσεων σ΄ όλο το Παρίσι.

Στις 7 Ιανουαρίου 2015, κατά την επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo, σκοτώθηκαν συνολικά 11 καλλιτέχνες, συγγραφείς, εκδότες και ένας αστυνομικός. Δύο μέρες μετά ισλαμιστής εισέβαλε σε κασέρ παντοπωλείο του Παρισιού και σκότωσε τέσσερα άτομα.  

Από τις 7 έως τις 9 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιούνται εκδηλώσεις μνήμης σε όλο το Παρίσι για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων οι οποίες διοργανώνονται από πολιτειακούς φορείς και το ΚΙΣ Γαλλίας. 

Πηγή: JTA

*Από τις 7 έως τις 9 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιούνται εκδηλώσεις μνήμης σε όλο το Παρίσι για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων οι οποίες διοργανώνονται από πολιτειακούς φορείς και το ΚΙΣ Γαλλίας.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae