Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1983 επισκέπτες και 2 μέλη συνδεδεμένους

Log inΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΌ ΤΟ 1ου ΓΕΛ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Ένα από τα βίντεο που διακρίθηκαν στον φετινό Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Βίντεο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Το δημιούργησε ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Παλαιού Φαλήρου.

Ο ουσιαστικής εκπαιδευτικής σημασίας διαγωνισμός αυτός έχει θεσπιστεί εδώ και τρία χρόνια από τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων με τη συνεργασία του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος. Οι διακριθέντες μαθητές είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Άουσβιτς. Θα ακολουθήσει ειδική τελετή βράβευσης και όλα τα βραβευμένα βίντεο θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Γ.Γ.Θρησκευμάτων και στον λογαριασμό της στο you tube.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae