Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 6891 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ UNESCO ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ PDF Εκτύπωση E-mail

«Φαντάσου να παίρνουν το Άγαλμα της Ελευθερίας από τους Αμερικανούς, ή το Κολοσσαίο από τους Ρωμαίους, τον Πύργο του Αϊφελ από τους Γάλλους, το Σινικό Τείχος από τους Κινέζους ή τις Πυραμίδες από τους Αιγυπτίους!… Στις 13 Οκτωβρίου 2016 ο ΟΗΕ πέρασε ψήφισμα να πάρουν το Όρος του Ναού και το Τείχος των Δακρύων από τον εβραϊκό λαό». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το βίντεο με τίτλο «Πού στην ευχή πήγε η UNESCO;!», που ανέβασε ο Ισραηλινός πολιτικός και διπλωμάτης Ντάνυ Αγιαλόν, στο κανάλι του στο You Tube «Truth about Israel».

Στα μόλις 60 δευτερόλεπτα της διάρκειάς του -μέσα από τους τολμηρούς παραλληλισμούς των εμβληματικών μνημείων που εξανεμίζονται- το βίντεο συνοψίζει το νόημα της πρόσφατης απόφασης της UNESCO για την Ιερουσαλήμ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

* Διαβάστε σχετικά τη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae