Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2518 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΟι λαοί του κόσμου γράφουν τη Βίβλο PDF Εκτύπωση E-mail
Στο πλαίσιο της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, ο οργανισμός Bible Valley Society, με τη στήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης , παρουσίασε και στην Ελλάδα το πρόγραμμα "Οι Λαοί του Κόσμου γράφουν τη Βίβλο".
    Το πρόγραμμα αυτό συνίσταται στη χειρόγραφη συγγραφή της Βίβλου σε όλες τις γλώσσες, από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κάθε συμμετέχων γράφει έναν στίχο της Βίβλου, στη γλώσσα του και με τον προσωπικό γραφικό του χαρακτήρα.
    Το εγχείρημα αποτελεί συνέχεια του προγράμματος "Τα Παιδιά του Κόσμου Ζωγραφίζουν τη Βίβλο", στο οποίο συμμετείχαν 800.000 παιδιά από 91 χώρες.
    Όταν το έργο ολοκληρωθεί, οι χειρόγραφοι τόμοι θα εκτεθούν στον Οίκο της Βίβλου, στην Κοιλάδα της Βίβλου, στην Ιερουσαλήμ.
    Τα εγκαίνια του προγράμματος "Οι Λαοί του Κόσμου Γράφουν τη Βίβλο" έγιναν στις 29 Μαΐου 2008, στο χώρο της HELEXPO, με τη συμμετοχή εκπροσώπου του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, του βουλευτή κ. Γ. Ορφανού, των προξένων της Αμερικής και της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και των μελών των Συμβουλίων της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης και του Κ.Ι.Σ.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae