Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4619 επισκέπτες και 2 μέλη συνδεδεμένους

Log inАΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail

EJC, 4.12.2016: Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (EJC) χαιρέτισε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία και τη νίκη του Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν επί του ακροδεξιού υποψηφίου Νόρμπερτ Χόφερ του «Κόμματος των Ελευθέρων» (FPO).

«Συμμεριζόμαστε την ανάσα ανακούφισης όλων των δημοκρατικών και λογικών ανθρώπων στην Ευρώπη για το γεγονός ότι ο πρώτος ανοιχτά ρατσιστής και ξενοφοβικός υποψήφιος δεν εξελέγη στην Ήπειρό μας», δήλωσε ο δρ. Μοσε Κάντορ, πρόεδρος του EJC.

«Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό όχι μόνο για την Αυστρία, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, αφού θα μπορούσε να δώσει μια ισχυρή ώθηση σε άλλους παρόμοιους εξτρεμιστές, όπως την αρχηγό του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν, που είναι υποψήφια στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στην Γαλλία».

«Ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε μετριοπαθείς και έντιμους πολιτικούς να αντιπαλέψουν όσους χρησιμοποιούν τις πρόσφατες οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις για να προωθήσουν τα  ξενοφοβικά πρόγραμματά τους».

Το EJC, ο οργανισμός που εκπροσωπεί τον ευρωπαϊκό εβραϊσμό, προσβλέπει στη συνεργασία με τον εκλεγέντα πρόεδρο Φαν ντερ Μπέλεν σε ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την εβραϊκή κοινότητα.

ΠΗΓΗ: ιστοσελίδα EUROPEAN JEWISH CONGRESS

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae