Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4951 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ "ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ" | Εκτύπωση |

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών η παρουσίαση του μυθιστορήματος του Δαυίδ Σαΐας «Στον Αστερισμό του Μίσους» των εκδόσεων Φυλάτος.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο δημοσιογράφος Βίκτωρ Ι. Ελιέζερ και η συγγραφέας Μπέττυ Μαγρίζου, αδερφή του Δαυίδ Σαϊα, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το μίσος είναι το δηλητήριο που εσύ πίνεις ελπίζοντας πως έτσι θα σκοτώσεις τον εχθρό σου. Βασιζόμενος σε αυτήν την παραδοχή ο συγγραφέας αναλύει τη σύγκρουση δύο κόσμων με διαφορετική θεωρία και προσέγγιση. Τον εβραϊκό και τον αραβικό. Και πλάθει μια συγκλονιστική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae