Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4555 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΪΡΟ PDF Εκτύπωση E-mail

Το τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 10.12.2016 –με τριάντα οχτώ νεκρούς και πολλούς τραυματίες- έρχεται να διαιωνίσει τον κύκλο της τρομοκρατικής βίας στη γειτονική χώρα. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος καταδικάζει την τρομοκρατική βία απ’ οπουδήποτε και αν προέρχεται. Ταυτόχρονα, εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν άδικα και τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Προτού προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της θλιβερής είδησης για τις επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, ο κόσμος συνταράσσεται από τη νέα πολύνεκρη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Κυριακή, 11.12.2016, στη Μητρόπολη των Κοπτών, τον ναό του Αγίου Μάρκου στο Κάιρο, την ώρα της θείας ακολουθίας. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του Ελληνικού Εβραϊσμού στην Κοπτική  Κοινότητα της Αιγύπτου, η οποία γίνεται  για άλλη μια φορά στόχος εξτρεμιστικών επιθέσεων και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, ελπίζοντας παράλληλα ότι η Αιγυπτιακή Κυβέρνηση θα σταθεί με αποφασιστικότητα και σθένος απέναντι στους υπαίτιους αυτής της επίθεσης που ενθαρρύνουν τη μισαλλοδοξία στην περιοχή.

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2016

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae