Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2065 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ - Η ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης «Δεν Λησμονώ… μια εικόνα χίλιες λέξεις» PDF Εκτύπωση E-mail

«Δεν πρέπει να αφήσουμε ποτέ, ποτέ πια, τους εφιάλτες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, τους εφιάλτες του ναζισμού να ξανα-απειλήσουν το μέλλον και την πορεία της Ανθρωπότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της έκθεσης «ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ… μία εικόνα χίλιες λέξεις», με θέμα τη Γερμανική Κατοχή και το Ολοκαύτωμα, που έγιναν στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 27.1.2017, Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. «Δεν μας επιτρέπεται να θεωρήσουμε ότι τα απολιθώματα του ναζισμού, τα οποία βλέπουμε να «φυτρώνουν» σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, είναι κάτι αμελητέο. Δεν είναι αμελητέο», τόνισε επίσης, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

- Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Σχετικά:

-Ιστότοπος ΕΜΕ

-Ιστοσελίδα radiogamma.gr, 28.1.17

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae