Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3144 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της ert open, στη θεματική ενότητα για τον αντισημιτισμό συνολικά στην Ελλάδα, μετά από ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων της εκπομπής, ο ιστοριοδίφης κ. Αλέκος Ράπτης μίλησε για τα τραγικά γεγονότα της εκτόπισης των Γιαννιωτοεβραίων στις 25 Μαρτίου 1944, οι οποίοι θανατώθηκαν από τους Ναζί στα κολαστήρια του Άουσβιτς και του Μπιρκενάου. Ο κ. Ράπτης αναφέρθηκε επίσης στους βανδαλισμούς του εβραϊκού Νεκροταφείου Ιωαννίνων, μίλησε για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον γιαννιώτη δημοσιογράφο Κώστα Καλτσή. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ [λεπτό 06:00] ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae