Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3787 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΔημιουργία CD από το Σχολείο της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης PDF Εκτύπωση E-mail
  Το Δημοτικό Σχολείο της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης δημιούργησε ένα CD παρουσιάζοντας την ταυτότητα και το έργο του Σχολείου, το οποίο στα 25 χρόνια της παρουσίας του στα εκπαιδευτικά τεκταινόμενα της Θεσσαλονίκης είναι πάντα πρωτοπόρο. Το CD έχει τίτλο "Μαθητικές Αναμνήσεις Σχολικής Χρονιάς 2004-2005" και το έχει επιμεληθεί ο κ. Ντάβιντ Μωϋσής. Το CD απαρτίζεται από ενότητες που παρουσιάζουν την ιστορική αναδρομή του Σχολείου, την Σχολική Επιτροπή, το προσωπικό, το νηπιαγωγείο και τις τάξεις από την Α' έως την Ε', τους τελειόφοιτους, τη σχολική ζωή καθώς και φωτογραφίες περασμένων ετών.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae