Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4889 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΙΣΙΜ ΛΕΒΗ 1898 - 1944" | Εκτύπωση |

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στις 19.30 στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη (Λεωφ. Στρατού 2, Θεσσαλονίκη), οι εκδόσεις ΚΑΠΟΝ διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Το ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΙΣΗΜ ΛΕΒΗ 1898 – 1944» του Αλέξανδρου Μωυσή με πρόλογο του Μαρκ Μαζάουερ.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τους Μωυσή Ελισάφ, πρόεδρο Ι.Κ. Ιωαννίνων & γενικό γραμματέα ΚΙΣΕ, Αλέξανδρο Μασσαβέτα, δημοσιογράφο – συγγραφέα, Λέοντα Α. Ναρ, δρα Νεοελληνικής Φιλολογίας ΑΠΘ – συγγραφέα και τον Αλέξανδρο Μωυσή συγγραφέα του βιβλίου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρος του ΚΙΣΕ και της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae