1,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι έχουν λάβει μέρος στην φετινή εκστρατεία ΜΝΗΜΗΣ  #WeRemember του WJC, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μήνυμα του ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ έχει φτάσει σε 400 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ προσωπικότητες απ΄ όλον τον κόσμο υποστηρίζουν την εκστρατεία με τις δικές τους συμμετοχές και μηνύματα.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΟΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ.  Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σε live-stream μέσω του Facebookτου WJC.

Ο Γεν. Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, η Γερμανική εφημερίδα Bild, o βασιλιάς Αμπντουλάχ της Σαουδικής Αραβίας και το Διεθνές Κέντρο Διαθρησκευτικών και Διαπολιτισμικών Σχέσεων, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen, είναι μόνον μερικοί από τις προσωπικότητες που έχουν προστεθεί στη διεθνή εκστρατεία #WeRemember.   Ανάλογα μεγάλη είναι και η συμμετοχή των Ελλήνων Εβραίων, ενώ οι εμβληματικές φωτογραφίες Ελλήνων επιζώντων του Άουσβιτς, του κ. Ισαάκ Μιζάν και του κ. Χάιντς Κούνιο, στέλνουν το δικό τους μήνυμα, έχουν λάβει δεκάδες σχόλια και έχουν αναδημοσιευθεί σε πολλά re-post.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ