Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4260 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΜπαρ Μιτσβά PDF Εκτύπωση E-mail
  Εχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν πόση αγάπη και πόσες αναμνήσεις κουβαλούν μέσα τους οι Εβραίοι Ροδίτες που ζούν στο εξωτερικό για την μικρή μας Κοινότητα . Για το λόγο αυτό τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι μερικοί απ' αυτούς έρχονται να μοιραστούν μαζί μας ένα χαρούμενο γεγονός της ζωή τους (γάμο, μπαρ-μίτσβα) και να δείξουν στα παιδιά τους τις ρίζες τους.
    Αυτόν τον Ιούνιο γιορτάσαμε το Μπαρ-Μίτσβα του Rowley Dylan Coffin Amatο από την Νέα Υόρκη. Την ξεχωριστή αυτή μέρα ήρθαν να μοιραστούν μαζί του συγγενείς και φίλοι της οικογενείας, αλλά και αγαπημένοι συμμαθητές του Rowley.Την τελετή τέλεσε η Ραβίνος Loraine C. Heller.
    To Σαββατοκύριακο περιελάμβανε τα πάντα. Βόλτα και ξενάγηση στην "Εβραϊκή", Καμπαλάτ Σαμπάτ, Μπαρ-Μίτσβα και φυσικά επίσημο δείπνο, το βράδυ του Σαββάτου, που κατέληξε σε τρελό πάρτι από την νεολαία που χόρεψε στους ρυθμούς της μουσικής του d.j.
   
Για ακόμη μια φορά συνδέσαμε τις χαρούμενες στιγμές με τις παραδόσεις της θρησκείας μας αλλά και το παρελθόν με το μέλλον.


Από το Μπαρ Μιτσβά στην Ρόδο

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae