Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1928 επισκέπτες και 2 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ WJC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC) Ρόναλντ Λόντερ και ο Διευθύνων Σύμβουλος Ρόμπερτ Σίνγκερ απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα την ακόλουθη επιστολή συμπαράστασης για τις φωτιές που έπληξαν τη χώρα:

«Εκ μέρους του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), και των περισσοτέρων από 100 εβραϊκών κοινοτήτων ανά τον κόσμο που εκπροσωπεί,  επιθυμούμε να εκφράσουμε στον ελληνικό λαό τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια τόσων ανθρώπων από τις φωτιές που έπληξαν τη χώρα.

Το Έθνος σας επέδειξε απίστευτη και αξιοθαύμαστη αντοχή στην αντιμετώπιση αυτής της αδιανόητης συμφοράς.

Συμπαραστεκόμαστε στους Έλληνες πολίτες που αντιμετωπίζουν αυτή την κρίση και προσευχόμαστε οι φωτιές να σβηστούν ταχύτατα χωρίς περαιτέρω απώλειες ανθρώπων ή τραυματιών».    

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae