Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5559 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ «ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ» ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ | Εκτύπωση |

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, η Πρεσβεία του Ισραήλ και το 1ο Γενικό Λύκειο Χανίων διοργανώνουν στα Χανιά, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», εκδήλωση για την απονομή του τίτλου του «Δικαίου των Εθνών» του Yad Vashem στην Αθήνα Βαρβατάκη για τη διάσωση του Ιωσήφ Βεντούρα, κατά την περίοδο της Κατοχής.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η Πρεσβεία του Ισραήλ και η Παγκρήτια Ένωση διοργανώνουν στο χωριό Κουρνάς Χανιών, τόπο καταγωγής της τιμηθείσας Αθηνάς Βαρβατάκη, εκδήλωση για τη δωρεά του τίτλου του Yad Vashem, που έλαβαν οι απόγονοί της, στη γενέθλια πόλη της Αθηνάς Βαρβατάκη.  

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae