Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5215 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΤΕ. ΤΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» | Εκτύπωση |

Το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ η παρουσίαση του βιβλίου Μη με ξεχάσετε. Τρεις Εβραίες μητέρες γράφουν στους γιους τους από το γκέτο της Θεσσαλονίκης το οποίο έχει επιμεληθεί ο Λεόν Σαλτιέλ.  

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Γιώργος Αντωνίου, επίκουρος καθηγητής έδρας Εβραϊκών Σπουδών ΑΠΘ, Νίκος Μαραντζίδης, καθηγητής ΠΑΜΑΚ, Σοφία Νικολαΐδου, συγγραφέας και ο επιμελητής της έκδοσης Λεόν Σαλτιέλ.

Χαιρετισμοί θα γίνουν από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και τον Πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Δαυίδ Σαλτιέλ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Σοφία Χριστοφορίδου. Αποσπάσματα θα διαβαστούν από την ηθοποιό Σοφία Βούλγαρη.     

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae