Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4410 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ & ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ | Εκτύπωση |

Το Εργαστήριο Πολιτικής Φιλοσοφίας, του Τομέα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Φιλοσοφίας διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Ιστορική μνήμη και Ολο­καύτωμα», στο πλαίσιο της διεθνούς Ημέρας Μνήμης Ολοκαυτώματος 2019.

Η εκδήλωση θα γίνει στην Aula της Φιλοσοφικής Σχολής (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου), την Τρίτη 29 Ιανουα­ρίου 2019, στις 5 το απόγευμα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διάλεξη της επίκουρης Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κας Βίκυς Ιακώβου με τίτλο: «“Πώς ένας νεκρός να κλάψει τους νεκρούς;” Για την ταινία ο γιός του Σαούλ του Λάζλο Νέμες», καθώς και θεατρικό δρώμενο από την ομάδα Time Lapse, με τίτλο: «Το άστρο του Δαυίδ». Προσφώνηση θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΙΣΕ κ. Δαυίδ Σαλτιέλ.

Δείτε εδώ την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και εδώ την ΑΦΙΣΑ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae