Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4958 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ WE REMEMBER 2019 PDF Εκτύπωση E-mail

Οι εκπρόσωποι των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων στο πρόσφατο 22ο Συνέδριο του Οργανισμού Περιθάλψεως και Αποκαταστάσεως Ισραηλιτών Ελλάδος, ΟΠΑΙΕ, σύσσωμη η Ισραηλιτική Κοινότητα της Λάρισας, μπροστά στο Μνημείο Ολοκαυτώματος της Πλατείας Εβραίων Μαρτύρων, καθώς και η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, στο Πνευματικό Κέντρο της Κοινότητας, συμμετέχουν στο WE REMEMBER 2019.

Τονίζοντας την ανάγκη και τη σημασία της μνήμης του Ολοκαυτώματος, η Ι.Κ. Λάρισας αναφέρει στο φετινό μήνυμά της:

Θυμόμαστε… Αντιδρούμε στην αδιαφορία, καταγγέλλουμε τον ρατσισμό, ελπίζουμε ότι ποτέ δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, σε κανέναν, πουθενά στον κόσμο.

Το WJC ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter και στο facebook ευχαριστώντας και συγχαίροντας τις νέες ελληνικές συμμετοχές της Ι.Κ. Βόλου και του ΟΠΑΙΕ.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae