Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2494 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ 2019 ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τρίτη 29.1.2018, η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Ιωαννίνων, το Ίδρυμα Ιωσήφ & Εσθήρ Γκανή και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, διοργάνωσαν στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.  

Κατά την εκδήλωση έγιναν χαιρετισμοί από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα, τη Σύμβουλο της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα κα Σαουσάν Χασσόν  και τον Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Μωϋσή Ελισάφ.

Η κεντρική ομιλία έγινε από την κα Ξένια Κουναλάκη, αρχισυντάκτρια διεθνών ειδήσεων της εφημερίδας Καθημερινή με θέμα «Περί διαχείρισης της μνήμης του Ολοκαυτώματος από την Ελληνική κοινή γνώμη και τον Τύπο».  

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Από το Ίζιου στο Άουσβιτς».

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae