Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3528 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Β’ ΓΕΝΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Το 6ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, με πρωτοβουλία του καθηγητή κ. Σπυρόπουλου, προσκάλεσε τον πρόεδρο της Β’ Γενιάς απογόνων επιζησάντων του Ολοκαυτώματος κ. Μάριο Σούση να μιλήσει στους μαθητές για το Ολοκαύτωμα με αφορμή την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. Ο κ. Σούσης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στη σημασία της μνήμης του Ολοκαυτώματος, καθώς στα προσωπικά του βιώματα.

Η πολύ καλά τεκμηριωμένη παρουσίαση του κ. Σούση συγκίνησε τους μαθητές, οι οποίοι του απέστειλαν ένα φυλλάδιο με τις  ευχαριστίες και με τις εντυπώσεις τους. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η πρωτοβουλία των μαθητών να φτιάξουν ένα πανό με τη φράση we remember το οποίο ανάρτησαν μαζί με τον κ. Σούση (φωτογραφία).         

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae