Οι εργασίες αναστήλωσης της Συναγωγής των Τρικάλων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Η κινητοποίηση των ομοθρήσκων, οι συντονισμένες ενέργειες του ΚΙΣΕ και της Ι.Κ. Τρικάλων, η υποστήριξη του τοπικού Δήμου, της Ι.Κ. Θεσσαλονίκης και η γενναιόδωρη χρηματοδότηση από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, ήταν όλοι παράγοντες που συνέβαλλαν στην επιτυχημένη εφαρμογή του σχεδίου, το οποίο βαίνει προς την ολοκλήρωσή του. Σύντομα το ιστορικό «Καλ Γιαβανίμ» θα μπορέσει να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό.

Σε αυτό το στάδιο η έκφραση της υποστήριξή σας είναι για μια ακόμη φορά αναγκαία για να καλυφθούν οι δαπάνες του μεγαλόπνοου αυτού έργου.

Συνεχίστε να στηρίζετε τη Συναγωγή Τρικάλων. Στείλτε τη δωρεά σας επικοινωνώντας με το ΚΙΣΕ στο 210 32 44 315, και στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπενθυμίζεται ότι τα ονόματα των ΧΟΡΗΓΩΝ (από 500 ευρώ), των ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ (από 2.000 ευρώ) και των ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ (από 10.000 ευρώ) θα αναγραφούν με χρυσά γράμματα σε Μαρμάρινη Στήλη που θα αναρτηθεί και θα αποκαλυφθεί σε ειδική τελετή στα πλαίσια της εκδήλωσης για την επαναλειτουργία της Συναγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Στον ιστότοπο του ΚΙΣΕ