Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks).
On Line
Έχουμε 4040 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένουςLog in
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ 10 - ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ" | | Εκτύπωση | |
Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00, οι εκδόσεις University Studio Press παρουσιάζουν στο βιβλιοπωλείο Books Plus (Πανεπιστημίου 37, Αθήνα) το βιβλίο του Hans-Joachim Lang «Οι γυναίκες του μπλοκ 10 – Ιατρικά πειράματα στο Άουσβιτς». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μανώλης Πιμπλής, δημοσιογράφος, Νίκη Eideneier– Αναστασιάδη, φιλόλογος και ο συγγραφέας του βιβλίου.
|