Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5299 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ONLINE ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΕΒΡΑΪΚΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail

Τώρα με την νέα πλατφόρμα e-Lauder, μπορείτε να μάθετε Εβραϊκά από την άνεση του σπιτιού σας! Πρόκειται για μια δοκιμασμένη μέθοδο διδασκαλίας με τη χρήση μιας πολύ φιλικής προς τον χρήστη ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκμάθησης Εβραϊκών, που λειτουργεί ήδη σε 4 χώρες και στη χώρα μας. Η πλατφόρμα μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από χρήστες με βασικές γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ παρέχεται τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη. Οι μαθητές εντάσσονται σε ολιγομελή τμήματα στα οποία πραγματοποιείται ζωντανά (LIVE) & Διαδραστικά το μάθημα της Εβραϊκής Γλώσσας από Έλληνες Εκπαιδευτικούς. Έτσι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία εκμάθησης & εξάσκησης της Εβραϊκής γλώσσας απολαμβάνοντας τις ανέσεις που προσφέρει ο προσωπικός τους χώρος και εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα με την αποφυγή των μετακινήσεων.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές όσον αφορά στις μέρες και στις ώρες διδασκαλίας, οι οποίες θα οριστούν μετά το πέρας της συλλογής των συμμετοχών και σε συνεννόηση μαζί σας. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενηλίκους και διαρκούν από τον Οκτώβριο 2019 έως και τον Ιούνιο 2020 και η δωρεά σας υπέρ των σκοπών της κοινότητας ανέρχεται σε 350 ευρώ και για τα τρία τμήματα (αρχάριοι έως προχωρημένοι).

Εφόσον ζητηθεί υπάρχει δυνατότητα παροχής πιστοποιητικού φοίτησης από την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών.

Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας στα Online Μαθήματα Εβραϊκών, παρακαλούμε συμπληρώστε εδώ τα στοιχεία σας μέχρι την 2η Σεπτεμβρίου 2019 και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-2205914 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae