Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 1543 επισκέπτες και 7 μέλη συνδεδεμένους

Log inΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Στις 5.6.08 παρουσιάστηκε στην Αθήνα το βιβλίο "Εγώ, ο εγγονός ενός Έλληνα" των Γιώργου Αναστασιάδη, Λέων Ναρ και Χρήστου Ράπτη. Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι εκδόσεις Καστανιώτη και ο πολυχώρος Public, όπου και έγινε η παρουσίαση και για το περιεχόμενο του βιβλίου μίλησαν ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Σιούφας, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, και οι βουλευτές κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Πέτρος Ευθυμίου. Στην εκδήλωση παρέστη ο πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. κ. Μωϋσής Κωνσταντίνης, ο οποίος σε συζήτηση που είχε με το δήμαρχο Αθηναίων, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις που αφορούν στην ανέγερση Μνημείου Ολοκαυτώματος στην Αθήνα. Κατά την ομιλία του, ο κ. Κακλαμάνης, ανέφερε και δημόσια ότι σύντομα η Αθήνα θα αποκτήσει το δικό της Μνημείο Ολοκαυτώματος.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae