Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4416 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής σε λαδίνο "Poeziyas de mi vida" της κας Ρίτας Γκαμπάι - Ταζάρτες, έγινε πρόσφατα στο Παρίσι, στη Λέσχη της Alliance Israelite Universelle.
Η έκδοση του βιβλίου οφείλεται σε συνεργασία της Alliance και του κ. Ζ. Καράσσο εκδότη του περιοδικού "La lettre Sepharade"
.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Μετά τις απαγγελίες σε λαδίνο και μετάφραση στα γαλλικά, ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια βασισμένα σε στίχους της ποιήτριας
.
Το βιβλίο διατίθεται από την κα Γκαμπάι, για λογαριασμό της Alliance, στην τιμή των 14 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής, τηλ. 210 - 98 37 991 ή 6932 594 406
.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae