Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5056 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «Η Δημόσια ιστορία ως συγκρουσιακό θέμα: Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων στο Διαδίκτυο» | Εκτύπωση |

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19.00, Café του Βασιλικού Θεάτρου: Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και οι εκδόσεις Ταξιδευτής διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Η Δημόσια ιστορία ως συγκρουσιακό θέμα: Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων στο Διαδίκτυο» της Ξένιας Ελευθερίου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Αντωνίου, επίκουρος καθηγητής Έδρας Εβραϊκών Σπουδών του ΑΠΘ και ο Δημήτρης Μαυροσκούφης, Καθηγητής & Κοσμήτορας Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Χαιρετισμοί και παρεμβάσεις θα γίνουν από τους: Γιάννη Μπουτάρη, πρόεδρο Μουσείου Ολοκαυτώματος Ελλάδος, Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρο ΚΙΣΕ και Ι.Κ. Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, τ. Βουλευτή, και το Γιώργο Κόκκινο, Καθηγητή Ιστορίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ελένη Χοντουλίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΑΠΘ.      

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae