Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5518 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "Η αφήγηση του Ολοκαυτώματος μέσα από την Τέχνη και την Τοπική Ιστορία" | Εκτύπωση |

ΒΟΛΟΣ, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, Αμφιθέατρο «Γ. Κορδάτος» του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 9:00 - 11.30 π.μ.: Οι εκπρόσωποι των φορέων της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου-Ερευνητικό Κέντρο, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του παραγόμενου έργου των μαθητών και μαθητριών της Α΄ & Β΄ Λυκείου των σχολείων της Μαγνησίας, που προέκυψε από τη συμμετοχή τους στο Πιλοτικό Πρόγραμμα με θέμα «Η αφήγηση του Ολοκαυτώματος μέσα από την Τέχνη και την Τοπική Ιστορία» κατά το σχολικό έτος 2018 - 19.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae