Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5003 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων Τρίτης Ηλικίας στο "Ρεστείον" PDF Εκτύπωση E-mail
Την 1η Οκτωβρίου 2007, οι ένοικοι του Κέντρου Φιλοξενίας Ηλικιωμένων "Ρέστειον", μαζί με συγγενείς και φίλους, γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων Τρίτης Ηλικίας.
    Ο διευθυντής του "Ρέστειον" κ. Μόνις Χαλέγουα μίλησε για την ιδιαίτερη σημασία που έχει η καθιέρωση της Ημέρας αυτής και μεταξύ άλλων επεσήμανε: "Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων είναι αφιερωμένη στην τιμή, το σεβασμό και τη φροντίδα που οφείλουμε προς τους ηλικιωμένους. Είναι μία σημαντική υπόμνηση του χρέους που έχουμε όλοι μας απέναντι σε εσάς τους ανθρώπους που μας γέννησαν, μας μεγάλωσαν, που δουλέψατε σκληρά για να προχωρήσει η κοινωνία και η ζωή μας".
    Στην τραπεζαρία του Κέντρου, που ήταν κατάλληλα διακοσμημένη, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα εορταστικό γεύμα (φωτογραφία) και στη συνέχεια τραγούδησαν όλοι μαζί, με συνοδεία κιθάρας, παλιά νοσταλγικά και αξέχαστα τραγούδια.
    Σε όλους τους παρευρισκόμενους το προσωπικό του Κέντρου προσέφερε αναμνηστικές κούπες, που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι με την επιμέλεια της Κοινωνικής Λειτουργού κας Έλσας Πουγκακιώτη
.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae