Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5040 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕΚΔΗΛΩΣΗ στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ | Εκτύπωση |

Με αφορμή τα 75 χρόνια από το Ολοκαύτωμα στα Επτάνησα διοργανώνεται εκδήλωση Μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Εταιρείας «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» Κερκύρας.

Πρόκειται για μια εκδήλωση ορόσημο αλλά παράλληλα και για ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός με τη συμμετοχή των ανθρώπων του πολιτισμού, της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και των ανθρώπων των Επτανήσων και της Δυτικής Ελλάδας αλλά και της Αττικής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με προσκλήσεις.

Η εκδήλωση σκοπό έχει σκοπό να τιμήσει τη μνήμη των εκατομμυρίων αθώων θυμάτων των Ναζί στο Ολοκαύτωμα καθώς και τη μνήμη των Eλλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος αλλά και να ενημερώσει για τις άγνωστες πτυχές του Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα αλλά και να ευαισθητοποιήσει εναντίον του μίσους, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας με την υπόσχεση ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae