Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4225 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Κράτους του Ισραήλ, κ. Israel Katz, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2019. 

Κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής του, ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Έλληνα ομόλογό του, κ. Νίκο Δένδια και με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Η επίσκεψη του κ. Katz στην Αθήνα σε μία περίοδο κατά την οποία γίνονται διεργασίες στο Ισραήλ για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης έπειτα από εκλογές αντικατοπτρίζει τη σημασία που αποδίδει το Ισραήλ στις ισραηλο-ελληνικές σχέσεις και τη διατήρηση της δυναμικής τους. Οι δύο χώρες αποδίδουν ύψιστη σημασία στις συνέχεις διαβουλεύσεις τους για τις περιφερειακές και παγκόσμιες εξελίξεις.

ΠΗΓΗ: με στοιχεία από το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, 30.10.2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, 31.10.2019: Παυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ στέλνει μήνυμα για την αυθαιρεσία της Τουρκίας

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ REAL.GR, 31.10.2019: Συνάντηση Δένδια με τον ισραηλινό ΥΠΕΞ: Στο επίκεντρο άμυνα και ενέργεια

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae