Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5923 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΑΑΡΟΝ ΤΣΙΧΑΝΟΒΕΡ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Ισραηλινός Νομπελίστας βιολόγος Aaron Ciechanover αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε ειδική τελετή που έγινε στις 27.11.2019, στο πανεπιστήμιο. Ο παγκοσμίως διακεκριμένος καθηγητής, μετά την ανάγνωση του Ψηφίσματος για την αναγόρευσή του και την περιένδυσή του, μίλησε με θέμα «O σημαντικός ρόλος της ηθικής στην εποχή της ταχείας τεχνολογικής προόδου».

Σε συνέντευξή του στην Γεωργία Χαλάτση για τον «Ηπειρωτικό Αγώνα» (27.11.2019) ο καθηγητής Ciechanover μίλησε για τους δεσμούς του με την Ελλάδα, για την απήχηση της έρευνάς του σε άλλους επιστημονικούς τομείς, για τον ρόλο των επενδύσεων στην έρευνα και κατ΄ επέκταση στην ανάπτυξη μιας χώρας, κ.ά. Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae