Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3012 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΙΣΕ ΜΕ THN ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2021» PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 17.12.2019, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου συνοδευόμενη από τον πρέσβη κ. Βασίλη Παπαδόπουλο συναντήθηκαν στα Γραφεία του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος με τον πρόεδρο κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, τον Α΄ αντιπρόεδρο κ. Μάνο Αλχανάτη, τον γενικό γραμματέα κ. Βίκτωρα Ισ. Ελιέζερ και τον γενικό ταμία κ. Δανιήλ Μπεναρδούτ.   

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με ιδιαίτερη έμφαση στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν το 2021 για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο Πρόεδρος του ΚΙΣΕ ευχήθηκε στην κυρία Αγγελοπούλου καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις που σηματοδοτούν την απαρχή του αγώνα για την ανεξαρτησία της χώρας μας και την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους. Επεσήμανε ότι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θα συμμετάσχει ενεργά στις εκδηλώσεις αυτές προβάλλοντας τη συμβολή του εβραϊκού στοιχείου στην ανάπτυξη του Ελληνικού Κράτους. 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae