Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3962 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ 2020 PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) David Harris ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ελληνικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη για να τιμήσει το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων κατά την 75η επέτειο από την απελευθέρωση του Άουσβιτς και τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. Η εκδήλωση έγινε στις 21.1.2020, στο Hebrew Union College της Νέας Υόρκης. Κατά την εκδήλωση μίλησαν, επίσης, ο Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας Κωνσταντίνος Κούτρας, o Γεν. Πρόξενος του Ισραήλ στη Νέα Υόρκη Dani Dayan και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμερικανών Φίλων του ΕΜΕ Σολομών Ασέρ. Δείτε εδώ βίντεο από την εκδήλωση στο Hellas World TV.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae