Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5018 επισκέπτες και 5 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ». PDF Εκτύπωση E-mail

Το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Προϋποθέσεις για την ειρήνη και την σταθερότητα στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ», την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα έναρξης 19.30 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. 

Εισαγωγή: Άννα Διαμαντοπούλου Πρόεδρος του Δικτύου. 

Ομιλίες: Α.Ε Geoffrey Pyatt Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα, Α.Ε Yossi Amrani Πρέσβης του κράτους του Ισραήλ στην Ελλάδα, Α.Ε Burak Özügergin Πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Α.Ε Κυριάκος Λουκάκης Γενικός Διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων Υπουργείο Εξωτερικών.

Συζητούν: Ευάγγελος Αποστολάκης πρ. Υπουργός Εθνικής Αμυνας & επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ, Παύλος Αποστολίδης Πρέσβης ε.τ., Αννα Διαμαντοπούλου Πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ, Δημήτρης Καιρίδης Καθηγητής και Βουλευτής ΝΔ.

Συντονίζει ο Παύλος Τσίμας Δημοσιογράφος, ΣΚΑΙ.

Θα υπάρξει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Η συζήτηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae