Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4958 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ | Εκτύπωση |

Ο Δήμος Καβάλας στις 13 Μαρτίου 2020 διοργανώνει εκδηλώσεις για τη Διατήρηση της Μνήμης του Ολοκαυτώματος, οι οποίες περιλαμβάνουν τελετή στο Εβραϊκό Νεκροταφείο της πόλης, κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Ολοκαυτώματος, εκδήλωση μνήμης με χαιρετισμούς επισήμων και εισηγήσεις από τους: Δ. Καιρίδη με θέμα: «Από την τραγωδία του Ολοκαυτώματος στην αγωνία των άκρων» και Κ. Λουκουρίνο (το θέμα θα αφορά την παρουσία των εβραίων στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης).

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με σύντομο μουσικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Καβάλας σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae