Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3712 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του EJC στον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΚΙΣΕ για την ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ του από τον ΠτΔ PDF Εκτύπωση E-mail

«Αγαπητέ Δαυίδ,

Εκ μέρους όλων των Ευρωπαϊκών Εβραϊκών Κοινοτήτων μελών του EJC, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την παρασημοφόρησή σας με το μετάλλιο του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικος.   

Η παρασημοφόρησή σας από την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι μεγάλη τιμή και αντανακλάται σε όλο τον εβραϊσμό της Ευρώπης. Συμμετέχουμε σε αυτή τη χαρμόσυνη είδηση, η οποία βεβαιώνει το εξαιρετικό έργο, τη διακεκριμένη θητεία, καθώς και το υψηλό κύρος που έχετε κερδίσει από τους συμπατριώτες σας.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η ηγεσία σας θα συνεχίσει να αποτελεί μέγιστο όφελος για τον Ελληνικό Εβραϊσμό και τον ελληνικό λαό.

Παρακαλώ δεχθείτε άλλη μια φορά τις θερμότατες ευχές μου γι’  αυτή την ευτυχή περίσταση.

Με τιμή,

Δρ. Μοσέ Κάντορ, Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου».       

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΣ

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae