Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3785 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΟΙ TIMES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΟΥΣΒΙΤΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Δημοσίευμα των TIMES του Λονδίνου (11.3.2020), με τίτλο Erdogan condemned by Jewish leaders over Greece ‘Nazi” slur («Καταδικάζεται ο Ερντογάν από Εβραίους ηγέτες για τη συκοφαντία της Ελλάδας ‘Ναζί’»), κάνει εκτενή αναφορά στην  αντίδραση του ΚΙΣΕ –μέσω της ανακοίνωσης της 9.3.2020-  για τους προκλητικούς παραλληλισμούς του Έβρου με το Άουσβιτς και της πολιτικής της Ελλάδας με τους Ναζί από πλευράς Τούρκων αξιωματούχων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο άρθρο των TIMES: Η Ελληνική Κυβέρνηση είχε την υποστήριξη εβραϊκών ομάδων που καταδίκασαν τον Πρόεδρο Ερντογάν μετά τη σύγκριση της χώρας με τους Ναζί σχετικά με τη μεταχείριση των προσφύγων. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος δήλωσε ότι τα σχόλιά του ήταν μέρος «μιας άθλιας και χυδαίας επιχείρησης παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού της παγκόσμιας κοινής γνώμης από την εκμετάλλευση αθώων ανθρώπων με στόχο το πολιτικό κέρδος».

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae