Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4136 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log in



ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail

Το Ισραηλινό Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης, με τη συνεργασία 9 Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Ισραήλ, διοργανώνουν από τις 11 έως τις 15 Μαΐου εικονική έκθεση των Πανεπιστημίων του με τον τίτλο «Study in Israel».

Μέσω αυτής της εικονικής έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα ενημερωθούν για τα Πανεπιστήμια και τα Κολλέγια του Ισραήλ και θα πάρουν πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών στα αγγλικά, καθώς και για τον τρόπο υποβολής αιτήσεων.   

Στις 11 και 12 Μαΐου έχει διοργανωθεί να γίνει ζωντανά συνομιλία των ενδιαφερομένων με τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων και των Κολλεγίων, ώστε να απαντηθούν τυχόν απορίες τους.

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae